Overslaan en naar de inhoud gaan
 • L´Audiophile viert zijn 30e verjaardag en organiseert voor deze gelegenheid, 9 en 10 november in het Novotel Kirchberg, de grootste Hifi- en Home Cinema Show ooit in Luxemburg.

  Daarom zal in de hoofdzaal de BOWERS & WILKINS luidsprekers 800-d3 te beluisteren zijn de luidsprekers worden aangestuurd door de VTL MB450 monoblokken en TL6.5 voorversterker, LINN KLIMAX DSM Katalyst-streamer, AUDIOQUEST stroomkabels.

  U krijgt daarnaast de gelegenheid om met verschillende specialisten te praten!
  De verschillende fabrikanten en leveranciers zullen tijdens deze show hun opwachting maken:

  Paul Mastenbroek van VTL tubeamplifiers.
  MrNobert Lehmann van LEHMANN AUDIO.
  Mr Giuseppe Blanda van AUDIO ANALOGUE.
  Mevrouw Katie Wilson en Gordon Inch van LINN products.
  Johan Katgert, Bruno Antoine en Erwin van der Putten van BOWERS & WILKINS.
  Bert Bazuin en Franciscus Timmermann van ARCAM, MOLA MOLA, PMC en VIVID AUDIO.
  Vincent Hopchet van PRO-JECT Audio.
  Dirk Räke van TRANSROTOR.
  Olaf Oosterlee van HARBETH en BERGMANN. Hans Manfred Strassner van HMS.
  Andy Arnout van SENNHEISER.
  Chris Reichardt van Kii AUDIO.
  Ruud Grijpma van PRIMARE, AUDIO PHYSIC. Erik Janssen van BLUESOUND, NAD, DALI.
  Adrien Hervé van DEVIALET.
  Willy Van De Velde van LYNGDORF.
  Franck Vermeylen van ARTNOVION.
  Adam Shaw van AUDIOQUEST. 
  David Meyereowitz van TRINNOV AUDIO.

  U bent van harte welkom op zaterdag 9 en zondag 10 november.

  9 november 2019 T10:00:00
  10 november 2019 T18:00:00
  Quartier Europeen Nord,6 Rue du Fort Niedergruenewald
  Luxembourg
 • Op 28 en 29 september 2019 vindt de jaarlijkse en enige onafhankelijke audioshow plaats te Veldhoven waar de distributeur New TransTec weer zijn opwachting zal maken.Dit jaar kunt u ons bezoeken in kamernummer 80 waar wij als distributeur in de Benelux van QUAD, VTL buizenversterkers en TANNOY luidsprekers. Het merk LUXMAN welke wordt gedistribueerd in BELUX behoort ook tot het assortiment. Ook dit jaar zullen wij weer van de partij zijn met tal van nieuwe producten.

  Op de X-FI show willen we u kennis laten maken met de nieuwe Platinum series van TANNOY en de nieuwe producten van het merk QUAD waaronder, de met de phonostage én toonregeling uitgevoerde, de Artera Pre en de nieuwe streamer: de Vena II Play.

  De verschillende luisteropstellingen zullen voor een hoogwaardige high-end luistersessie gaan zorgen welke menige hifi liefhebber zeer zeker zal bekoren. Op deze dagen is Dhr. Mastenbroek aanwezig met zijn team om de muzikale demonstratie’s te verzorgen en uw vragen te beantwoorden.

  Kortom we kijken uit naar uw komst en zien uit naar een buitengewone muzikale show.

   

  Locatie: Koningshof, Locht 117, Veldhoven

  Zaterdag 28 september & Zondag 29 september 2019 van 10:00 tot 17:00

   

  Namens het team van New TransTec.

  Muziek is onze passie.

  28 september 2019 T10:00:00
  29 september 2019 T17:00:00
  Locht 117
  Veldhoven
 • Aankomende zaterdag gaan Mark en zijn team u laten genieten van heel veel nieuwe producten. Voornamelijk in speakerland hebben verschillende leveranciers hun nieuwe generatie 'this must be it' gelanceerd. Aan het team van Mark is het nu de taak jullie te laten horen, wow, this is it!

  Wij weten dan ook zeker dat dit een geslaagde muzikale middag gaat worden voor menige hifiliefhebber en u deze show zeker niet mag missen.

  Aan bod komen:SONETTO (12u),(13u),EVOKE (14u),GOLD ( 15u),CONCEPT(16u),

  De aansturing zal worden verzorgd door o.a. QuadVTLHegel,  NAD (Master), AccuphaseAudioquestTownshendLumin, Auralic.

  Enkele van de leveranciers zullen tijdens de show aanwezig zijn. 

  We heten  u van harte welkom. Toegang is gratis. Aanmelden graag, maar niet verplicht ?

  30 maart 2019 T12:00:00
  30 maart 2019 T17:00:00
  Steenhoffstraat 15
  Soest
 • X-FI premium audioshow

  Op 22 en 23 september 2018 vindt de jaarlijkse en enige onafhankelijke audioshow plaats te Veldhoven waar de distributeur New TransTec ook weer aanwezig zal zijn. NewTranstec is de distributeur in de Benelux van QUAD ,VTL buizenversterkers en TANNOY luidsprekers. Het merk LUXMAN welke wordt gedistribueerd in BELUX behoort ook tot het assortiment van New TransTec. Dit jaar zal NewTransTec weer aanwezig zijn met tal van nieuwigheden en wilt u kennis laten maken met de nieuwe hoofdtelefoon van QUAD, de ERA-1 welke is ontwikkeld door IAG UK. Tevens zullen de nieuwe QUAD Vena II en de QUAD Artera Solus hun opwachtingen maken.

  Op de X-FI show zullen maar liefst 2 high-end opstellingen te beluisteren zijn. De eerste opstelling bestaat uit de adembenemende TANNOY GRF luidsprekers gecombineerd met de geperfectionaliseerde VTL S 200 buizeneindversterker welke gestuurd worden door de QUAD Artera Solus als CD-speler. De tweede set bestaat uit de beroemde QUAD elektrostatische luidsprekers, de ESL2912, welke aangestuurd worden door de QUAD QMP monoblokken met als bron de LUXMAN platenspeler. Deze 2 luisteropstellingen zullen voor een hoogwaardige high-end luistersessie gaan zorgen welke menige hifi liefhebber zeer zeker zal bekoren. Op deze dagen is Dhr.Mastenbroek met zijn team aanwezig om de muzikale demonstratie’s te verzorgen en uw vragen te beantwoorden.

  Kortom we kijken uit naar uw komst en een buitengewone muzikale show.

  Locatie: Koningshof, Locht 117, Veldhoven

  Zaterdag 22 september & Zondag 23 september 2018 van 10:00 tot 17:00

  Namens het team van NewTransTec.

  Muziek is onze passie.

  22 september 2018 T10:00:00
  23 september 2018 T17:00:00
  Locht 117
  Veldhoven
 • AUDIOCLUB   OOST BRABANT 

  Op 20 september 2018 zal New TransTec opnieuw een avondvullend programma verzorgen. Op deze avond zullen Paul Mastenbroek en Peter Mastenbroek een muzikale demonstratie geven met de merken QUAD en daarop aangesloten de VTL buizenversterkers. Uiteraard zijn de electrostatische luidsprekers ESL2912 weer van de partij. De electrostatische luidsprekers blinken uit op zowel design, functionaliteit en misschien wel het belangrijkste aspect volledig en juiste geluidsweergave. Dit tesamen in  combinatie met de S-200 VTL buizenversterkers hebben we een ultieme geluidsweergave voor menige high end liefhebber. VTL is een wereldleider op het gebied van krachtige, hoogwaardige buisaudio-apparatuur voor muziekweergave thuis. De buizenversterkers zijn handgemaakt en worden gefabriceerd in de USA in Californie. Voor het draaien van muziek zullen we deze avond gebruik maken van de nieuwe QUAD Artera Solus. Tevens zal de nieuwe QUAD ERA-1 hoofdtelefoon statisch opgesteld worden welke ontwikkeld is door IAG UK. Kortom zeker een avond om als high end liefhebber weer te genieten van de muzikale kwaliteiten van QUAD en VTL. 

  ps.niet leden kunnen tegen een vergoeding van 5 euro de demo avond bijwonen.

  Zorg er wel voor dat u zich tijdig per mail aanmeldt, dit om teleurstellingen te voorkomen want de plaatsen zijn beperkt. 

  20 september 2018 T20:30:00
  20 september 2018 T22:30:00
  oude grintweg 90
  Oirschot
 • Wilson / VTL / Nordost Audio Show weekend za 15 – zo 16 September

  Wide Screen Audio introduceert in het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 september één van de best klinkende high-end combinaties.

  We willen u laten kennis maken met de ultra realitische klank van de legendarische Wilson Audio luidsprekers. De synergie met VTL buizenversterking en Nordost bekabeling is opvallend sterk. Het resultaat: muzikaal audio spectakel. Niet te missen!

  15 september 2018 T10:00:00
  16 september 2018 T13:00:00
  Zwijnaardsesteenweg 75
  Gent