Overslaan en naar de inhoud gaan

 New TransTec.

 Exclusieve distributeur van high end audio.

 Vanaf 1961 begon de heer Henri A. van Hessen te Rotterdam naast een bloeiende handel in kasregisters een distributie in high fidelity onder de naam TransTec geschiedenis   te schrijven. Met grote namen als QUAD, KEF, NAKAMICHI.Vanaf 1970 werd de distributie uitgebreid naar België en Luxemburg.Door de jaren heen ontstond er ook voor   een  bedrijf met een hoogstaande traditie verschillende uitdagingen.Na een turbulente tijd had ESK bv.welke al jaren de reparatie's uitvoerde voor TransTec op de   achtergrond  de mogelijkheid TransTec over te nemen.Wij als team waren hier ontzettend gelukkig mee en hebben deze unieke kans met beide handen   aangegrepen,waardoor wij in staat waren de distributie en service samen te kunnen voegen tot een geheel.

 Zo ontstond New TransTec als distributeur van exclusieve hifi producten voor de Benelux waaronder wij grote merken als QUAD, TANNOY, LUXMAN, TRIGON EN VTL   buizenversterkers mogen vertegenwoordigen. Naast distributie is NewTransTec alom bekend door de service en technische ondersteuning welke sinds 1996 wordt verricht   door ESK.bv.

 De samenwerking tussen deze twee bedrijven versterkt de optimale werking die zowel dealer als consument als een belangrijke toegevoegde waarde ervaren.Wij stellen ons   als doel om een intensief contact met de fabrikant te onderhouden. New TransTec heeft daardoor ten alle tijde een uitgebreide kennis van de producten die nieuw op de   markt  komen of al decennia in omloop zijn.

 Onze technische consultants zorgen er dan ook voor dat de producten die u aanschaft optimaal presteren in elke setting die u aangeeft. New TransTec streeft naar een   persoonlijke en betrouwbare samenwerking welke resulteert in een wederzijds gewaardeerde samenwerking tussen klant en zakenrelaties.

 Muziek is onze passie.