Het technische ontwerp van de EXXACT CD speler is gericht op de best mogelijke oplossing voor alle geluid kritische parameters. Het uitstekende pure audio slot-in drive van Stream Unlimited, de 24-bit DA-converter met 192 kHz samplingfrequentie en een overeenkomstig complexe eindtrap vormen een fijn afgestemd ensemble van uitstekende componenten.
Om hun sonische potentieel te kunnen verwezenlijken, worden ze optimaal van stroom voorzien door een stabiele schakelende voeding in combinatie met de standaard Trigon Volt puur koperen voedingskabel. Het tijdloze elegante, heldere design van zes millimeter dik aluminium en gelakt of nextel-gecoat staal vormt de externe tegenhanger van de kwaliteit van het interieur.
De optimalisatie voor de resonantie werkt samen met de trilling absorberende Trigon apparaat voeten van de tweede generatie. Dit om de gevoelige audio elektronica te beschermen tegen elektromechanische invloeden. Het LED-display, dat kan worden gedimd en uitgeschakeld en geeft informatie over alle bedrijfstoestanden en functies, die ook eenvoudig kunnen worden bediend met de volledig aluminium afstandsbediening van het Director-systeem. De Exxact cd-speler is geeft je dan ook een authentieke muziekervaring.
Technische kenmerken
CD-speler
Uitgangsimpedantie
33 Ohms
Digitale uitgangen
1x BNC (SPDIF), 1x optical (Toslink)
Afmetingen ingepakt
Breedte: 440 mm
Hoogte: 110 mm
Diepte: 365 mm
Afmetingen uitgepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Bruto Gewicht
9 Kg
Netto Gewicht
7 Kg
Document Uitleg Datum Type