Skip to main content
 • Occasion ESL-2805
  QUAD
  ESL-2805

  QUAD ESL 2805

  De QUAD ESL- 2805 electrostatische luidspreker maakt gebruik van 4 panelen en is tevens de kleinere variant van de 2 modellen van Quad. Twee “Mid” panelen (welke zich bevinden in het midden) van de QUAD ESL-2805 maken gebruik van concentrische anode-ringen, die zorgen voor correcte plaatsing van het klankbeeld, als het ware afkomstig vanuit één puntbron. Het bovenste en onderste element zijn de Bass elementen, welke  op de meest accurate manier de lage tonen weergeven.

  Het absolute bereik in het laag en de dynamiekomvang die kenmerkend is voor de QUAD ESL-2805 kan men in iedere ruimte toepassen. Het schijnbaar zogenaamd gemak waarmee de ESL van Quad een partituur tot leven brengt. De sprankelende transparantie van het klankbeeld en de prachtige impulsweergave zijn enkele van de zodanig sterke eigenschappen die kenmerkend zijn voor een QUAD ESL.
  Het gewicht van ca. 35kg per luidspreker samen met de starre constructie en het stabilisatie gewicht zorgen voor een basis die zijn weergave niet kent.

  In tegenstelling wat de verwachting was, heeft QUAD besloten om ervoor te kiezen de QUAD electrostaten door te ontwikkelen hetgeen heeft geleid tot een waardige opvolger van de ESL 988. Dit met geperfectioneerde aanpassingen waardoor de befaamde QUAD ‘the orginal sound’ blijft gewaarborgd maar de stabiliteit en klankkarakter is geoptimaliseerd.

   

   

  Voor verdere informatie kunt u contact opnemen:

  Tel:0180-590180

  Mail:info@transtec.nl

  Zo goed als nieuw