Electrostaten

De serie met Quad Electrostaten belichaamt de ultieme uitdrukking van geluidskwaliteit, waar muziek een verheven meesterwerk wordt. Met kenmerkende modellen zoals de ESL-2912 en de ESL-2812 tilt Quad's electrostatische technologie luisterervaringen naar ongekende hoogten, waar zuiverheid en emotie samenkomen.

Revela

De Quad Revela-serie, met zijn indrukwekkende paradepaardjes, de Revela 1 en Revela 2, vertegenwoordigt de ultieme synergie tussen sonische verfijning en visuele pracht. De Revela 1 biedt een uitgebalanceerde klankweergave met opmerkelijke helderheid, terwijl de Revela 2 deze ervaring naar nieuwe hoogten tilt met een sublieme mix van dynamiek en detail. Beide modellen getuigen van Quad's onwankelbare toewijding aan geluidsexcellentie en vakmanschap. Het tijdloze design van de Revela-serie voegt niet alleen een esthetisch element toe aan elke ruimte, maar vormt ook een naadloze aanvulling op de ongeëvenaarde audioprestaties. Laat je betoveren door de finesse van de Quad Revela-serie en ontdek een wereld waar geluid en elegantie samensmelten.

Artera

De Quad Artera-serie presenteert een harmonieus ensemble van audiofiele meesterwerken, waarin kracht en verfijning samenkomen voor een ongeëvenaarde luisterervaring. Met de indrukwekkende Artera Stereo, Mono, Pre, en Solus Play biedt Quad een meeslepend scala aan geluidskwaliteit en esthetisch ontwerp. De Artera Stereo schittert met zijn krachtige prestaties en tijdloze vormgeving, terwijl de Artera Mono's de perfecte balans vinden tussen kracht en helderheid. De Artera Pre onthult de subtiliteiten van geluid met precisie, en de Solus Play integreert naadloos veelzijdigheid met stijl. Elk lid van de Artera-familie belooft niet alleen geluidsperfectie, maar ook een levensstijl die de kunst van het luisteren omarmt. Ontdek de magie van de Quad Artera-serie en laat je onderdompelen in een sonische reis vol sublieme klanken.
Vena II Play Lifestyle image

Vena II Play

De QUAD Vena II Play is een geïntegreerde versterker met streaming faciliteiten. Met rijkelijk uitgevoerde specificaties is de QUAD Vena II Play en must voor menig huishouden. Met de veelgeprezen DTS Play-Fi technologie kan de muziek over uw draadloze netwerk worden gestreamd en indien nodig eenvoudig te worden uitgebreid tot een ultiem multiroom-systeem.